top of page

Rugalmas méretválaszték

Kínálatunkban 6, 7, 10 és 15 m²-es tárolók szerepelnek, amelyek közül választhatsz a pontos igényeidnek megfelelően. Ráadásul a kisebb tárolóknál lehetőség van a polcozásra is.

Szezonális tárgyak

 

A szezonális ruhák, sportfelszerelések, vagy éppen a karácsonyi dekoráció könnyedén tárolhatók nálunk. Így bármikor rendelkezésre állnak 24/7-ben, amikor valóban szükséged van rájuk.

Használaton kívüli eszközök

 

Ha olyan bútorokkal, szerszámokkal vagy gépekkel rendelkezel, amelyeket csak ritkán használsz, de nem szeretnél megválni tőlük, nálunk megtalálod a tökéletes megoldást.

Rend és tisztaság

 

A nálunk bérelt raktárak lehetővé teszik az tárgyaid hatékony rendezését, tárolását. Felejtsd el a káoszt otthon, szabadíts fel helyet és élvezd a rendezett környezetet!

Miért válaszd tárolóinkat?

Gondolj csak bele, mennyivel könnyebb lenne, ha az otthoni tér tágas maradhatna, és a mindennapi teendőkre tudnál összpontosítani! A lakossági tároló bérlés számos előnnyel jár.

Lakossági tároló / raktár bérlés 6 m²-től

Üdvözlünk a Tárol.hu lakossági tároló szolgáltatásának világában, ahol az otthoni helyhiány már csak múlt idő!

 

Tudjuk, hogy az otthonunk időről időre zsúfolttá válhat a szezonális holmikkal, értékes emlékekkel, vagy éppen olyan dolgokkal, amelyeket ritkán használunk, mégis fontosak. Lecserélnénk egy bútort, de a régit eladnánk, vagy megtartanánk, és nincs hová tenni addig.

 

Mi itt vagyunk, hogy könnyítsünk az életeden és biztonságos helyet nyújtsunk minden olyan tárgynak, amelyre jelenleg nincs szükséged, és az otthonodból, szekrényeidből foglalják a teret. Hosszú távú kapcsolatokat építünk, 3 hónapnál rövidebb bérlési igényt nem szolgálunk ki.

Méretek, kondíciók

Egyéb kondiciók: magánszemélyek számára az ár alanyi adómentes, azaz 0% ÁFA kulcsot tartalmaz. A legrövidebb bérlési időtartam 3 hónap, felmondási idő 30 nap, a kaució pedig egy havi bérleti díjnak megfelelő összeg. Csökkenő igény esetén kisebbre (7 m²-nél nagyobb raktárak esetén), vagy természetesen nagyobbra is lehet váltani. Emeleti tárolóinkhoz széles, kényelmes lépcső vezet fel, amely nem okoz nehézséget még a nehezebb bútorok mozgatása során sem, de szükség esetén targoncával felsegítjük a dobozokat, vagy raklapra rendezhető nagyobb tárgyakat. Kis tárolóink részlegesen polcozva kerülnek kiadásra, nagy teherbírású polcokkal. A tároló bérlés árak megtekintéséhez kattints a lenti gombra.

Kapcsolódó blog cikkek

Hosszútávú kapcsolatokat építünk

Rugalmasak vagyunk, odafigyelünk a szükségleteidre. Te döntöd el, hogy mennyi ideig szeretnél bérelni és ha változnak az igényeid, átválthatsz kisebb, vagy nagyobb helyiségre. Ügyfélbarát hozzáállásunkkal garantáljuk, hogy minden lépésnél melletted állunk, hogy a raktár bérlés egyszerű és stresszmentes legyen. 6, illetve 12 hónapos szerződés esetén további kedvezményt biztosítunk!

bottom of page