top of page
tarol-hu-dronfelvetel-02.png

Kapcsolat

Vállalkozásunk célja optimális raktározási és tárolási megoldások biztosítása kisvállalkozások és magánszemélyek részére. Minőségi szolgáltatásainkkal és kedvező árainkkal hosszú távú, bizalmi kapcsolatokat alakítunk ki ügyfeleinkkel. Számos lehetőséget biztosítunk a kapcsolatfelvételre. Használhatod az oldalon megjelenő chat ablakot, küldhetsz nekünk üzenetet az űrlap használatával, kérhetsz tőlünk ajánlatot, és természetesen telefonon és emailben is elérsz bennünket.

Elérhetőségek

TÁROL.HU telephely

Cím: 1142 Budapest, Tatai u. 9.

Nyitvatartás: minden nap 0-24 óráig

Iroda nyitvatartás, ügyfélszolgálat: H-P 8-17 óráig

Ide küldhetsz emailt:

Ezen a számon érhetsz el minket:

Rólunk

Több mint 20 éve vagyunk a raktározás szakértői, ez idő alatt alaposan megismertük partnereink specifikus igényeit. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy minden ügyfelünkkel személyre szabottan foglalkozzunk, így biztosítva, hogy tevékenységeiket a lehető legoptimálisabban támogassuk.

 

Partnereink között számos mikro-, kis- és középvállalkozás található. Célunk, hogy teljes mértékben a fő tevékenységükre tudjanak koncentrálni. Emiatt folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat olyan területekkel, melyekkel még hatékonyabbá tehetjük működésüket. Jelenlegi szolgáltatásaink közé tartozik a raktározás, parkolás, szállítás, pakolás és targoncázás.

 

Jövőbeli terveink között szerepel, hogy meglévő, hűséges partnereinknek még szélesebb körű támogatást nyújtsunk. Ennek keretében tervezzük bevezetni a könyvelési, web marketing, vállalatirányítási és jogi támogatási szolgáltatásainkat.

 

Az üzleti közösség építése is fontos számunkra. Célunk, hogy nálunk tároló cégek között erős üzleti kapcsolatok alakuljanak ki, elősegítve ezzel a közös üzleti lehetőségeket.

 

Lakossági üzletágunk 3 éve létezik, és itt is ugyanazzal az elkötelezettséggel és szemlélettel dolgozunk. Fő célunk, hogy ügyfeleink minden, akár számukra ismeretlen kihívást könnyedén le tudjanak küzdeni. Első lépésként mindig megismerjük az érdeklődők konkrét problémáit, hogy tapasztalatainkat felhasználva a leghatékonyabb megoldást kínálhassuk számukra. Hosszú távú célunk, hogy mindenki, aki velünk dolgozik, megbízható és professzionális partnerre találjon bennünk.

bottom of page