top of page

A Tárol.hu nem csak a raktározási igényeidet kívánja kielégíteni. Tudjuk, hogy minden egyes üzleti, vagy otthoni tárolási feladat egyedi kihívásokkal jár, ezért széles körű kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre. Legyen szó szállításról, költöztetésről, árumozgatásról, vagy speciális igényekről, mi mindent megteszünk, hogy a folyamat zökkenőmentes és egyszerű legyen számodra.

Költöztetés, szállítás, rakodás, árumozgatás, építkezési törmelék elszállítása

Szállítás, költöztetés

A Tárol.hu-nál tudjuk, hogy mind az üzleti, mind a magán szektorban a mozgás és a változás elkerülhetetlen. Üzleti ügyfeleink számára gyors és hatékony szállítási megoldásokat kínálunk, legyen szó áru, eszköz vagy dokumentum szállításról. Teherautónk ideális választás minden szállítási igényhez. Emellett, ha költözésről van szó - legyen az otthoni vagy irodai - teljes körű szolgáltatást nyújtunk, igény szerint beleértve a csomagolást, szerelést, pakolást, hogy a folyamat zökkenőmentes és egyszerű legyen számodra. Árazásunk egyszerű és átlátható, 1-3 fő esetén óradíjban határozzuk meg, de példa árakat is bemutatunk.

Rakodás, csomagolás, szét- és összeszerelés

A Tárol.hu-nál tudjuk, mennyire fontos a hatékony és gondos árumozgatás. Legyen szó néhány dobozról vagy egy teljes iroda berendezéseiről, csapatunk minden lépésben támogatja a folyamatot. A precíz csomagolástól és dobozolástól kezdve, a raklapra, vagy platóra helyezésig garantáljuk, hogy minden tárgyad biztonságban és sértetlenül kerüljön új helyére. Emellett, ha bútoraid szétszerelésére vagy újra összeszerelésére van szükség, gondoskodunk róla, hogy minden elem a helyére kerüljön.

Targoncázás, kamion ki és berakodás

A Tárol.hu-nál a targoncázás és áruszállító kamionok ki- és lerakodása is zökkenőmentesen zajlik. Professzionális eszközparkunkkal és tapasztalt munkatársainkkal garantáljuk, hogy az áruk biztonságosan és gyorsan kerüljenek a helyükre, legyen szó akár nagyobb mennyiségű áruról vagy nehéz tárgyakról. A targoncázás bérlőink számára egyedi megállapodás szerint kerül beárazásra (nem mindegy, hogy mindössze 2 raklapról van szó, vagy havonta két kamion áru mozgatásáról)

Költöztetés, szállítás, árumozgatás árak

Kiállási díj Budapesten

Árufelvétel a város területén

8 000 Ft

Díjak 1 rakodóval

Rakodás, költöztetés költsége óránként

9 000 Ft

Díjak 2 rakodóval

Rakodás, költöztetés költsége óránként

11 000 Ft

Díjak 3 rakodóval

Rakodás, költöztetés költsége óránként

14 000 Ft

Budapestről vidékre költöztetés

Távolság felár km-enként

180 Ft / km

Az árak AAM, azaz Alanyi Adómentes, 0%-os ÁFÁ-t tartalmaznak

Költöztetés, áruszállítás kapcsolat

Pálfi Péter

Telefonszám: +36 70 290 8578

E-mail cím: palficargo@gmail.com

40-50 m² lakás, 1-2 fő

Részben bútorozott, néhány saját bútor, dobozok, ruhák, dísztárgyak, Budapesten belül azonos, vagy szomszédos kerületbe - kb. 35 000 Ft:

70-80 m2-es lakás, 3-4 fő, bútorozott

3-4 fős család költöztetése, azonos, vagy szomszédos kerületbe, bútorozott lakás kanapéval, tv-vel, hűtőszekrénnyel, mosógéppel - kb. 70 000 Ft.

90-100 m² családi ház, bútorokkal

Az előző kiegészítve kertesházi kellékekkel, szerszámokkal, szezonális eszközökkel, nagy cserepes virágokkal, stb.
kb. 100 000 Ft:


Vidékre költöztetés, XIII. kerületből Veresegyházra:
28 km oda-vissza, összesen 56 km, 10 080 Ft felár.

Tipikus költöztetés árak

Ami fontos szempont, nincsenek rejtett költségek, nem számítunk felárat parkolási díjért, törékeny holmikért, stb. Gyakorlattal rendelkező szakemberek végzik a költöztetést, akik rendkívül hatékonyan látnak el olyan kapcsolódó feladatokat is, mint a dobozolás, csomagolás vagy bútorok szét-, majd összeszerelése. Megéri profikra bízni a feladatot.

Költöztetés ajánlatkérés

Mikor lenne aktuális a költöztetés
bottom of page