top of page

A Tárol.hu nem csak a tárolási igényeidet kívánja kielégíteni. Tudjuk, hogy minden egyes üzleti, vagy otthoni raktározási feladat egyedi kihívásokkal jár, ezért széles körű kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre. Legyen szó szállításról, költöztetésről, árumozgatásról, vagy speciális igényekről, mi mindent megteszünk, hogy a tárolás folyamata zökkenőmentes és egyszerű legyen számodra. Fedezd fel szolgáltatásainkat, és tedd még kényelmesebbé a tárolást!

Költöztetés, szállítás, rakodás, árumozgatás

Szállítás, költöztetés

A Tárol.hu-nál tudjuk, hogy mind az üzleti, mind a magán szektorban a mozgás és a változás elkerülhetetlen. Üzleti ügyfeleink számára gyors és hatékony szállítási megoldásokat kínálunk, legyen szó áru, eszköz vagy dokumentum szállításról. Teherautónk ideális választás minden szállítási igényhez. Emellett, ha költözésről van szó - legyen az otthoni vagy irodai - teljes körű szolgáltatást nyújtunk, igény szerint beleértve a csomagolást, szerelést, pakolást, hogy a folyamat zökkenőmentes és egyszerű legyen számodra. Árazásunk egyszerű és átlátható, 1-3 fő esetén óradíjban határozzuk meg. 

Rakodás, csomagolás, szét- és összeszerelés

A Tárol.hu-nál tudjuk, mennyire fontos a hatékony és gondos árumozgatás. Legyen szó néhány dobozról vagy egy teljes iroda berendezéseiről, csapatunk minden lépésben támogatja a folyamatot. A precíz csomagolástól és dobozolástól kezdve, a raklapra, vagy platóra helyezésig garantáljuk, hogy minden tárgyad biztonságban és sértetlenül kerüljön új helyére. Emellett, ha bútoraid szétszerelésére vagy újra összeszerelésére van szükség, gondoskodunk róla, hogy minden elem a helyére kerüljön.

Targoncázás, kamion ki és berakodás

A Tárol.hu-nál a targoncázás és áruszállító kamionok ki- és lerakodása is zökkenőmentesen zajlik. Professzionális eszközparkunkkal és tapasztalt munkatársainkkal garantáljuk, hogy az áruk biztonságosan és gyorsan kerüljenek a helyükre, legyen szó akár nagyobb mennyiségű áruról vagy nehéz tárgyakról.

Költöztetés, szállítás, árumozgatás árak

Kiállási díj Budapesten

Árufelvétel a város területén

8 000 Ft

Kiállási díj Tárol.hu telephelyről

Árufelvétel Tatai úti telephelyünkön

Ingyenes

Díjak 1 rakodóval

Rakodás, költöztetés költsége óránként

9 000 Ft

Díjak 2 rakodóval

Rakodás, költöztetés költsége óránként

11 000 Ft

Díjak 3 rakodóval

Rakodás, költöztetés költsége óránként

14 000 Ft

Az árak AAM, azaz Alanyi Adómentes, 0%-os ÁFÁ-t tartalmaznak

Költöztetés, áruszállítás kapcsolat

Pálfi Péter

Telefonszám: +36 70 290 8578

E-mail cím: palficargo@gmail.com

bottom of page