top of page

Üzleti raktár bérlés Budapesten, infrastruktúrával, kedvező áron

Üdvözlünk a TÁROL.HU céges raktárak bérbeadását bemutató oldalán, ahol vállalkozásod növekedése és hatékonysága áll a fókuszban.

 

Tudjuk, hogy az üzleti világban a hely és az infrastruktúra kulcsfontosságú és örülünk annak, hogy a szolgáltatásunk számos partnerünk számára segítséget jelent a sikeres üzleti tevékenység kialakításához és fenntartásához. Hiszünk a hosszú távú üzleti kapcsolatokban, melyek különösen értékesnek bizonyulnak az idő múlásával.

Raktár telephelyünk minden kis- és középvállalkozói igényt le tud fedni, legyen szó egy építőipari vállalkozó szerszám- és felszerelésparkjáról, vagy kiskereskedelmi cég / webáruház raktárkészletéről.

A vállalkozásoknak olyan raktárakra van szükségük, amely együtt tud változni cégük méretével. Kínálatunkban 10, 15, 30 és 60 m²-es helyiségek is rendelkezésre állnak, ha ennél nagyobb területre van szükség, akkor is megtaláljuk a megfelelő megoldást.

Az üzleti élet soha nem alszik. Telephelyünkön 0-24 órás nyitvatartást biztosítunk, így bármikor hozzáférhetsz vállalkozásod eszközeihez, készletéhez. Biztonsági rendszerünk pedig gondoskodik a raktárakban tárolt értékek védelméről.

Területünkön könnyedén fogadhatsz árut, kiépített infrastruktúra vár. Igény szerint segíthetünk a termékek mozgatásában is, ha targoncára van szükséged. Igyekezni fogunk bármilyen felmerülő eseti, vagy állandó igényre megoldást találni.

Tudjuk, hogy az üzleti költségek optimalizálása kulcsfontosságú, ezért versenyképes árainkkal és támogató környezettel segítjük vállalkozásod hatékonyságát és eredményességét. Minden lépésnél melletted állunk.

Miért válassz bennünket?

Partnerekként kezeljük a vállalkozásokat, és összehangoltan dolgozunk a sikerekért. Ügyfélbarát hozzáállásunkkal  minden lépésnél melletted állunk, hogy a raktározással kapcsolatos feladatok könnyedén kezelhetőek legyenek. Legyél akár építőipari vállalkozó, akinek ideiglenes anyaglerakatra van szüksége, melyeket a megrendelt projektekhez tárol be, vagy webáruház, aki az árukészletét szeretné elhelyezni, jó helyen jársz.

Nincs még elegendő kapacitásod, alkalmazottad a nagyobb árumozgatásokra, rendelések lepakolására, vagy elszállítására? Hozzánk ezt is kiszervezheted, még meg sem kell jelenned hozzá. Igény szerint tudunk fizikai munkaerőt, rakodókat, targoncát, áruszállítást biztosítani, mindezt kedvező és könnyen kalkulálható áron. Ha bővebben szeretnél olvasni az extra szolgáltatásokról, kattints ide!

Méretek, árak, extrák

A két legkelendőbb méretünk a 30, illetve a 60 m²-es konténer raktár, melyekhez szükség szerint áram kiállást és állandó parkolóhelyet is biztosíthatunk. Ha még nem igényelsz ekkora méretet, 10 és 15 m2-es helyiségek közül is választhatsz.

Épületraktár

Nagyobb felmerülő igény esetén tégla épületben bérelhető raktáraink is vannak, amelyek természetesen teljes infrastruktúrával rendelkeznek, így szükség esetén a tároláson kívül szerelni, csomagolni, árut mozgatni, adminisztrálni is lehetőséged nyílik.

 

A tégla épületekben bérelhető raktárak ára 2 400 Ft/m².

Szuper raktárat bérelek tőlük, bármikor mehetek éjjel, nappal. Kedves, segítőkész csapat, csak ajánlani tudom őket.

A. Mona

Lakossági bérlő

Minden kérdésemre azonnal választ kaptam. A tárolók kiváló állapotban vannak, és a helyszín könnyen megközelíthető.

F. Tamás

Lakossági bérlő

Régóta dolgozunk együtt a csapattal és az első perctől kezdve meghatározó volt, hogy minden szükségletünkben igyekeztek támogatást biztosítani.

OfficePlaza Kft-

Irodabútor webáruház

Kiváló hely a céges raktározáshoz. Az áruim  biztonságban vannak, és a szállítás is könnyedén menedzselhető.

Future Board Hungary Kft.

Elektromos roller szaküzlet

Már több éve használom a tárolókat, és soha nem volt problémám. Megbízható szolgáltatás, kedvező áron!

Júlia

Magánszemély bérlő

Elfoglalt vállalkozóként nagyra értékelem a rugalmasságot és a profizmust, amit itt tapasztaltam.

Zing Burger

Étteremlánc

Vélemények, partnerek

bottom of page